Igår blev det en sväng till härliga Grafitgrå som ligger i Kaxholmen utanför Jönköping. Ni hör ju på namnet hur bra det är (iaf för någon som älskar neutrala färger på inredning ihop med grafiska mönster, naturmaterial och lite industriell känsla). Jag vet att deras saker säljs i flera inredningsbutiker, men det här var första gången jag besökte deras butik.

Älskar inredning, men just nu när vi bor utomlands (klicka för bilder på lägenheterna vi hyr!) är det helt klart lite torka på den fronten. Vill du se lite hur det såg ut i mitt hus innan vi hyrde ut det och få lite inredningstips på köpet så kolla här och här (och så här såg min altan ut).

Men, back to topic, här är lite bilder från Grafitgrå!

grafitgrå citat prints inredning grafitgrå grafitgrå café kaffe citat inredning inredning kaxholmen grafitgrå

 

2 Comments

  1. Pingback: Tre tips på inredning för trädgård, uteplats & hem - ExploristaExplorista

  2. Pingback: En härlig helg i Äppledalen - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.