Jag har fått lite nytändning på att plåta nu igen, både med ny mobil med bättre kamera & lilla bloggkameran GM1 och dessutom att alltid ha systemkameran till hands hemma. Fixa med ljuset, hitta bra motiv & bildbehandla i Lightroom. Har hållit en liten fotokurs med Nathalie och själv köpt en motljuskurs jag ska sätta mig med nån dag.

solnedgång härlanda tjärn badande hund

Ibland är det skitsvårt att hitta bra motiv – och ibland bara händer det! Efter mina 5 km i skogen häromdagen satte jag mig på en bänk och njöt av den sista solen. Och precis då dök det upp en badsugen hund, mitt i vackra motljuset och gav mig en så härlig bild! En mobilkamerabild, och inte av den bästa kvalitén, men jag blev ändå så nöjd med den!

Den perfekta bilden behöver inte komma från en fullformats systemkamera. Den behöver inte vara i teknisk toppklass och den behöver inte följa alla fotokonstens regler. Den behöver bara knäppas, just när den finns där!

Har du någon ny favoritbild att visa? Länka i kommentarerna & ha en härlig helg!

 

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.