Äntligen har jag börjat få lite flow i träningen efter en veckas förkylning – löpning i fredags & idag, styrketräning igår och så jäkla skönt!

Idag stod 50 minuter blandad jogg & gång på schemat och trots ett mindre roligt vinterväder (dimma, regn i luften, geggigt på marken & 5 grader…) tog jag på mig löparkläder direkt när jag vaknade vid 9. Jag och sambon gav oss iväg till Skatås innan frukost, älskar att komma igång direkt på morgonen!

löpare framför sjö

Vi utgick ifrån Härlanda tjärn, kom på den kuperade Skatås-femman efter en kilometer och fortsatte runt och tillbaka, totalt 7 km blev det. Jag blir starkare & starkare och det gick riktigt bra att ta sig runt joggande mestadels av vägen förutom lite gång i uppförsbackarna – en jäkla bra grej det där med träning alltså!

Väl hemma blev det en varm dusch, finfrallor & supergod apelsin till frukost framför ett avsnitt av Mandelmanns gård – sån längtan till våren nu! Resten av dagen har vi fixat lite hemma, jag bakade en grym ananaspaj som vi åt upp i vänners sällskap och sen har jag bara tagit det lugnt, en sån där perfekt söndag helt enkelt.

Jag har avklarat vecka 3 av 10 på löpprogrammet och går med glädje vidare med tre pass nästa vecka. Däremellan planerar jag två styrkepass och håller tummarna för att förkylningen har gett med sig för den här gången.

Nu kör vi – vad tränar du i veckan?

8 Comments

 1. Vilken fin söndag!!
  I veckan blir det lite core, box och medelpass, om jag får vara frisk :)

 2. Åh, det där med att komma ut direkt på morgonen och njuta av rörelse och frisk luft följt av frukost är något jag längtar efter! Låter som en helt underbar söndag. Och vilken snygg outfit på bilden!!!

 3. Ja, den här veckan blev ju också ett sorgligt kapitel i träningsdagboken. Det är för mycket jobbresor nu som rubbar rutinerna så det där med träning sätter sig aldrig. Löpning är det enda jag mäktar med. Well, ett pass i veckan eller två. Det är bättre än noll.

  • Emmi
   Emmi Reply

   Jaja, då blir ju nästa vecka bättre. Livet, tänker jag när träningen inte blir enligt plan… :D

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.