Eftersom jag tror på det där med att natur är bra och att vara ute skapar mer minnen än att vara inne så valde vi en lördag utomhus. Det var lite småregnigt men vad gör det, det är ju bara att klä på sig lite extra!

Som tur var har jag en familj som tänker likadant, så det blev familjehäng & födelsedagsfirande i skogen istället för att bara sitta inomhus och äta tårta.

eldpitabröd med renskav tjärn renskav muurikkaVi körde skog, champagne & pitabröd med renskav. Hundmys, bubbel i plastglas & kalla tår.

När jag och sambon fyllde 30 fick vi en Muurikka-panna av vänner, men med tanke på att vi har varit iväg från Sverige i 1,5 år har det inte varit läge att använda den. Men nu så satsade vi på att göra renskavspitabröd med lingon, aioli & sallad istället för grillkorv – så gott!

Kan varmt tipsa om att ta er ut även om vädret inte är toppen – jag lovar att det är roligare än att vara inne & dessutom, vem kommer ihåg en vanlig fika vid köksbordet?

skog hundar slickar muurikka-panna eld utomhus

dumme mosse dumme mosse

10 Comments

    • Emmi

      Ja, och det kräver egentligen inte särskilt mycket för att komma ut på dem.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.