Om jag hade kunnat så hade jag skickat in doften av nybakad rabarberkaka till er här på bloggen. Finns det något som luktar godare och hur fantastiskt hade det inte varit att klicka upp en blogg som doftar nybakat!? Just nu luktar det nybakat i hela huset här hemma, bästa doften.

rabarberkaka

 

I vår trädgård planterade vi en rabarber när vi gjorde om trädgården 2014. Första året så går det inte skörda, 2015 fick vi några små rabarber och 2016 var vi utomlands. Men nu, nu börjar den bli stor som ett hus och jag som älskar rabarber ska ta tillvara på varenda liten stjälk!

rabarberkakaHär är ett recept på en grym, glutenfri rabarberpaj utan socker om du är sugen på paj. Det som doftar hos mig just nu är en Kladdig Rabarberkaka som jag hittade hos Frida, riktigt god den med.

Har du några bra rabarberrecept? Hit me!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.