Åhh, här kommer lite dykbilder! Nu är vi ju på Gili Islands och dyker för fullt, men de här bilderna är ifrån Perhentian Kecil, ett av världens billigaste ställen att dyka på. Vi tog vårt Padi open water diver certificate hos Ombak Divers på Coral Bay-stranden, ett jättebra ställe med bra stämning, bra boende som ingick i kursen och kompetenta instruktörer.

dykare nemo clownfish explorista vrakdyk perhentian sugar wreck dykare dykare tjej explorista

1 Comment

  1. Pingback: Explorista – Äventyr, uteliv, träning & resor

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.