Älskar att gå upp innan alla andra, tassa ner för trappan och ut på altanen. Luta mig mot räcket, titta ut över trädgården och ta ett par djupa andetag. Bara vara, vakna & fylla kroppen med morgonfrisk luft.

påskliljor allium på väg upp

Igår fixade vi iordning altanen för våren, älskar att göra det! Städa bort allt vinterdamm, ställa ut alla utemöbler i trädgården, hänga upp gardiner och ta fram dynor & kuddar.

Det var ju dessutom 20 grader varmt, fredagkväll och vänner på ingång, så altanen invigdes för året med bubbel, skratt, sol och snittar – precis som det bör vara!

körsbärsgrenar

Vår altan sitter ihop med ett soldäck i trädgården, och när jag gick ut i morse möttes jag av vårglada krokusar, nya skott på klematisen och ljusgröna alliumblad under de nedklippta lavendelplantorna. 10 grader varmt redan vid 9, och strålande sol på himlen.

Lugn, lycka , energi & happiness – en grymt start på helgen helt enkelt!

Vad ska du hitta på?

penseer

2 Comments

  1. Älskade våren! har en hemmahelg. Var ute på aw igår och idag är jag bara hemma och fixar samt tränar. Imorgon träning och fotboll.

    • Emmi

      Skönt med hemmahelg, ta det lugnt, fixa och träna. Samma här den här helgen, så härligt!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.