Ni har haft 25 grader varmt i Sverige och hit har också sommaren kommit, älskar att det är linne- och shortsväder ute. Och med sommar kommer fruktsallad! Finns det någon bättre frukost på sommaren än fräscha frukter och bär, kanske ihop med lite kvarg eller yoghurt och med ett gäng nötter?

Här nere finns goda jordgubbar nu, och melon! Stort älsk på vattenmelon när det är varmt ute! På tallriken nedan är det äpple, banan, russin, jordgubbar, mandlar och päron – så enkelt och gott. Här är tips på en annan supergod och fräsch frukost (du måste testa!) och här är en annan god fruktsallad!

Och så avslutar jag med att bjuda på en behind the scenes-bild, det är inte alltid lätt att få vara i fred och fota mat med två monster runt sig.

Happy Friday everyone!

fruktsallad med jordgubbarfruktsallad med jordgubbar fruktsallad katt

4 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.