Lever fortfarande på min härliga helg och nu är det dessutom över 20 grader och strålande sol, vem skulle inte vara nöjd med det här?

rabarbertomatplantor

Kom hem från jobbet nyss, sparkade av mig skor och strumpor och satte ner fötterna i vårgrönt, solvarmt gräs. Det är sån mindfulness att omge sig av natur istället för att bara hänga inomhus, även om det bara är lite rabatter och växter i trädgården – älskar min lilla plats på jorden!

Och allt växer så galet mycket nu, älskar våren på det sättet. Tomatplantor som nyss var ett frö är 30-40 cm höga, klematisen börjar slå ut och allt har fått nya, krispigt gröna blad. På en månad går man ifrån vinterjacka och superkallt till det här – soliga kvällar, grilldoft i varenda trädgård och barfotahäng!

tulpaner lavendel

Tänker att det blir en middag utomhus ikväll, men först ska jag springa en vända. Vad har du för planer för kvällen?

klematis tulpaner pionskott

1 Comment

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.