Tog som vanligt en morgonpromenad i morse och innan jag gick ut tittade jag upp från balkongen. Stora moln täckte himlen, jag valde att ta min nya jacka på mig för säkerhets skull och när jag kom ner på gatan började det droppa. Det är ju fortfarande varmt här, 18 grader var det vid 9-tiden i morse, och jag funderade på om det hade räckt med en långärmad löpartröja.

3 minuter senare vräkte regnet ner, bokstavligen vräkte ner. Jag och surfarna rörde oss mot stranden, de flesta andra sprang hukade därifrån. Det blåste hårt, luften var dimmigt av fukt och stora vågor vällde in mot stranden, white water! Var superglad för jackan, den fyllde verkligen sitt syfte idag.

Gick en halvtimmes promenad och passade på att plåta lite med mobilen medan regnet piskade mot jackan och marken. Älskar regn – bästa promenaden!

barceloneta w rain

norröna bitihorn dri1 rebel red women barceloneta w rain barceloneta w rain barceloneta w rain barceloneta w rain barceloneta rain barceloneta w rain barceloneta w rain

9 Comments

 1. Jag älskar också regn…när luften är varm :D Då är det mysigt och ljuvligt.

  • Emmi

   Jepp, eller när man får ta en lång promenad med regnkläder och sen gå in och sätta sig med en bok.

 2. Jäklar vilka härliga regnbilder!! Hav är magiska oavsett väder tycker jag, härligt med piskande regn och vind, så länge en kan gå in och värma sig efteråt :)

  • Emmi

   Håller med fullt! Enda nackdelen är att det är så fuktigt här, både inne och ute, att det tar lång tid för kläder & skor att torka.

 3. Pingback: 7 saker jag behöver för att må bra - ExploristaExplorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.