Midsommarafton – nog en av mina favorithögtider! Mysigt oavsett väder, att få hänga med vänner och familj i det grönaste Sverige. Sitta på en altan när det droppar på taket med en filt, grilla, ta långa promenader och njuta av den lilla sol som tittar fram då och då!

Den här midsommar blir annorlunda och eftersom vi är i Sverige så firar vi inte. Jag har tagit sovmorgon, äter frukost just nu och ska iväg på en timmes massage om en liten stund. Det ska bli så skönt, igår körde jag morgonjogg med sambon med styrkeövningar på vägen och sedan kitesurfade vi hela eftermiddagen så idag behöver kroppen lite vila och återhämtning.

Önskar dig en superhärlig midsommar och ät lite jordgubbstårta för mig!

midsommarblommor vid vätterstranden i jönköping

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.