Jag spenderar julen i ett winter wonderland, så himla härligt! Börjar dagarna med sovmorgon, tröttar ut kroppen med härliga åk i skidbackarna och när det mörknar vid 15-tiden hänger jag i underställ någon timme, redigerar bilder, läser eller kollar en film medan bastun blir varm & vi hjälps åt med middagen.

Idag har det blivit två timmars skidåkning – och nu blir det Kalle, julmat, julklappar & familjetid i ett snöigt Lofsdalen. Nu tar jag ett par dagar off från bloggen men ni kan följa mig på Instagram @explorista_se.

Jag hoppas att ni njuter av lugna dagar, god mat, julgodis och kanske ett eller annat träningspass och önskar alla mina läsare en riktigt härlig jul!!

2 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.