Idag lämnar vi Sri Lanka, sista dagen på 1,5 år utomlands. Vi har haft underbara dagar på Kitesurfing Lanka (så här fint var det där vi bodde!) och det har varit superhärligt att få kitesurfa igen. Men nu, nu ser jag verkligen fram emot att komma hem till julen hemma i Sverige!

Veckan innan vi kom hit åkte vi tåg runt de södra delarna och inlandet, besökte Hikkaduwa & Kandy. Så här såg det ut där, visst är det vackert med all grönska här på Sri Lanka? Tågresan från Colombo till Kandy var supervacker med otrolig utsikt och jag kan tänka mig att resterande väg till Ella är ännu finare då den slingrar sig ännu högre upp bland bergen.

Det blir säkert en stor omställning att komma hem, men det ska bli skönt! Jag har massor av planer och idéer, det ska bli skönt att börja träna ordentligt igen och härligt att ha familj & vänner i närheten. Lovar att göra ett reflektionsinlägg när jag väl har landat i Sverige och Göteborg igen!

hikkaduwa south sunset train ride colombo-kandy bus sri lanka hikkaduwa south train sri lanka open doors sunset train ride colombo-kandy sunset train ride colombo-kandy hikkaduwa south galle

4 Comments

    • Emmi

      Tack! De är tagna hängande ut genom dörren på tåget, tur att det fanns handtag att hålla i sig i! :)

  1. Helt otroligt vackert! Vilken magisk upplevelse ni måste haft senaste året, det är minnen du lär ha med forever :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.