Yes, du visste väl att bloggen har en Facebook-sida? Du får gärna gilla den, för det är ju kul när folk följer, och dessutom så slipper du missa några inlägg eftersom alla mina inlägg publiceras där också. Innan har den varit lite tråkig, men nu har den fått liv igen och här lägger jag upp lite bilder, länkar andra bra grejer som jag tror du gillar, peppar & delar mitt Instaflöde.

Här hittar du Explorista på Facebook! 

Och här på Instagram, här på Bloglovin & här prenumererar du på RSS!

kitesurfande tjej rrd

1 Comment

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.