Det har varit lite tomt i mina kanaler det senaste och det beror inte på något annat än livet, så är det ibland. Efter att ha varit tokpepp på träning & löpning låg jag däckad i feber hela förra veckan och har inte tränat since – helt klart dags att bli frisk och ta sig ut!

hoppande tjej vätterstranden

Helgen spenderades utomhus, husgrejer & trädgårdsfix – älska våren! Och älska april! De första varma solstrålarna, buskar som börjar få blad, slippa lager på lager med kläder när man tränar ute och man kan sitta ute en stund efter jobbet! Just årstiderna är något jag har saknat när jag har varit utomlands, det är en stor del av charmen med Sverige.

Förra april hade vi precis flyttat till mitt älskade Tarifa och jag skrev om en morgonpromenad till Europas sydligaste punkt. Om dödsvågor och om kitesurf och om en weekend i Cádiz. Om kossor och hästar och underbar löpning!

Det hände mycket förra april. En himla massa bra grejer – och jag tänker att det ska bli likadant i år. Jag ser fram emot en härlig påsk, årets första grillning och solnjut i trädgården. Utelöpning, få rutin på gymmandet och kanske, kanske – årets första kitesurf.

Vad har du för aprilplaner?

4 Comments

  1. Skönt att du piggnat till igen, det är inte så roligt att ligga däckad i feber! Jag älskar också april och har verkligen njutit av de fina dagarna vi fått försmak på :) Och det låter som att du har riktigt härliga planer på gång! Mitt största fokus i april är att föda barn, och jag hoppas det blir snart så jag kan ägna mig åt att bara mysa med bebis sen :)

    • Emmi
      Emmi Reply

      Nej, det är segt! Förstår att du räknar ner dagarna nu, snart är du där! Hejja dig!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.