Här sitter jag i 30 graders värme med palmer svajande över huvudet och har höstlängtan. Någon som vill byta? 

Böcker, tunga regnmoln, blöta löparskor. Vackra färger, hög luft och sista trädgårdsfixet innan vintern. Att baka kanelbullar och mysa framför ett par avsnitt av favoritserien, att se första iskristallerna på vattenpölarna och att njuta i bastun efter ett gympass. Sköna rutiner, bra träningsflow och att se fram emot julen. Fotografera (så här tar du bra höstbilder)!

Nej, jag klagar inte direkt där jag är nu men jag älskar ju hösten! Särskilt mycket höstlängtan får jag när jag kollar Insta och hela flödet fylls av fjällbilder från Bucketlife, massor av löv & höstfärger, Saras vackra Årebilder, kompisarnas endurokörning i solen, Idas löppass i reflexväst, uteritter, Kajsas frostbilder, magiska mountainbikemoments och första snön som har fallit norrut.

Är du också ett höstfan eller längtar du redan till våren?

autumngarden autumngardenautumngarden

6 Comments

    • Emmi

      Haha, håller faktiskt med dig, min kropp förgås in den här värmen! Fast det är helt ok när man har en swimmingpool att doppa sig i… :)

  1. Åh, jag skulle gärna byta, en vecka eller två. Mörkret, kylan, rusket känns så brutalt. Livet är lättare när det är varmt!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.