Åhh, är så superglad, snart drar vi “hem” till Tarifa igen! Lilla, älskade, fina, mysiga Tarifa – kitestaden och fiskesamhället där vi bodde i fyra månader för två år sen. Den här platsen, mitt mellan Medelhavet och Atlanten, kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

tarifa sunset with surfer agua chiringuito

Jag har så galet många bra minnen härifrån, och här är några av alla de inlägg jag skrev när vi bodde här:

Om att lära sig älska kitesurfing

Magiska kvällar – after surf

Singletrack till havsutsikt – en dag på mountainbike

Bästa brunchen på Café Azul

Galopp på stranden – another dream coming true

Valsafari i sundet mellan Spanien & Marocko

tarifa sunset

Det blir en vecka på plats i Tarifa, jag hade velat stanna så himla mycket längre men det får räcka för den här gången. Vind, tapas, kitesurf & chiringuito-häng. Nutella & banan-pannkakor till frukost, promenad längs med stranden och sovmorgon.

Åhh, mitt hjärta bara rinner över av Tarifakärlek just nu – see you soon!

tarifa från the dunes kitesurfista åsna tarifa sunset

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.