Min november bjöd på häng med vänner, träningsvärk & en härlig weekend i Manchester. På mycket jobb, ett besök på Analyticsdagarna och en workshop i Advanced Google Analytics. På otaliga veterinärbesök, på en aktiefika och på vinterjacksshopping.

Och på kitesurf, bara kolla in filmen nedan, så himla kul att kunna surfa i november! Hoppas på lite julsessions nu i december med, det funkade ju superbra med mycket kläder och huva.

 

Jag har hoppat av lycka över första snön, bakat årets första lussekatter och skrattat så jag har gråtit på engelsk afternoon tea med vänner. Ätit för många pepparkakor, sprungit mörkertrail och tränat en hel del styrketräning.

Nu ser jag fram emot december, jul & lite mer tid för bloggen. Älsk på att det är första advent i helgen, finns det någon mysigare tid på året än jul? Ser fram emot julmusik, tända ljus, julbak & stjärnor i fönstren. Juuuul!

(Och jo, jag ska uppdatera er med ett inlägg från Manchester med)

1 Comment

  1. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.