Alltså – detta fantastiska väder! Sitter ute på altanen och bloggar efter ett pass på gymmet, helt underbart. Sol, 19 grader, nöjd i kroppen och massor av kul grejer på gång. Älskar att vakna upp till solsken, ta en powerwalk i en frisk morgonluft och få tillbaka lite fräknar i ansiktet.

träd i motljus

Och jag är lite extra glad för bra väder nu – för på torsdag kör jag, Nathalie & Johanna ett kvällsevent för Systrar i bergen. Det blir tjejhäng & mingel, information om sommarens härliga resor, outdooryoga & massor av inspiration, happiness och förhoppningsvis lite nya bekantskaper. Och med det här vädret kommer det bli helt grymt! Här kan du anmäla dig om du vill hänga med oss i Slottsskogen i Göteborg på torsdag kväll!

Och äntligen börjar mitt flow i träningen komma tillbaka, så skönt. Att få till regelbunden träning, att kunna köra tyngre vikter och mer planerade, tyngre program utan att få dunderträningsvärk är riktigt skönt.

I helgen åker vi till Stockholm för att gå på bröllop, men innan dess blir det jobb, möten & mer träning. Vad händer i din vecka?

1 Comment

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.