Så himla fint – glittrande snö, orangerött solsken och mysiga stigar. Älskar att springa på vintern, så mycket härligare än på sommaren. Snö, vintervackert & låg sol. Kall luft ger kroppen energi och visst blir inte backarna lika jobbiga?

Trail är härligt. Snön är mindre packad i skogen och det blir inte lika halt som den skottade 8an. Med ett par bra trailskor funkar det super, och kör man dessutom ett par ullstrumpor i skorna fryser man inte om fötterna även om man blir blöt.

Det är orört, vackert & helt plötsligt blev de planerade 30 minuterna till 60 minuters löpning med en och annan fotopaus p.g.a. fantastiskt ljus.

Naturen, ljuset, magin & träningen – ni förstår varför jag gillar det va?

trailrunning vinter sol motljus gren trailrunning vinter sol vinter härlanda tjärn motljus

4 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.