Jag har hittat tillbaka till mina morgonpromenader igen. Vakna, ta på sköna kläder och ge sig ut. Inga hörlurar och ingen podd, bara gå och låta hjärnan vila. Det är en så himla skön start på dagen. Få luft, låta kroppen komma igång och ladda energi. Fundera på dagen, vakna till liv och bara njuta av omgivningen.

trädgård

30 minuters kuperad powerwalk blir det, just nu nästan varje dag. Det är ljust när jag vaknar, solen värmer och det är fågelkvitter överallt – alltså, våren är så himla härlig! Det där magiska morgonljuset, du vet, det som gör att de ljusgröna, nya bladen på träden liksom lyser helt ljusgrönt. Bästa!

Snabba steg som väcker kroppen, sätter standarden för den här dagen. Kickar igång med energi, samlar ork för att göra kick ass results resten av dagen. Den där halvtimmen som höjer humöret till max, skapar träningssuget och ser till att kroppen blir hungrig innan frukost.

Den där morgonpromenaden – så mycket morning mindfulness!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.