För exakt ett år sedan publicerade jag den här filmen – 139 dagar, 11 länder på 70 sekunder – och jag bara måste visa den igen, nostalgi i julstöket!

Happiness, mängder av beslut, de vackraste platserna jag har sett i världen. Nya länder, nya kulturer och nya språk. Tågresor i Indien, bussresor i Laos & båtresor i Malaysia. Lasange i Singapore, nudlar i Asien & sauvignon blanc i Nya Zeeland. Ett underbart äventyr & minnen för livet!

timelapse 4,5 månaders resande

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.