Nu gör jag slut!

Nej, nu är det dags att göra slut. På Instagram, bloggar och sociala medier i allmänhet. Nu avföljer jag alla dessa utseendefixerade “träningsbloggar”, där bilderna snarare irriterar än motiverar. Jag utmanar dig att också tänka igenom vad du egentligen följer i ditt flöde – sluta läsa bloggar och följa Instakonton som ger prestationsångest, utseendefixering och tar mer energi än vad det ger.

Jag slutar följa konton med citat liknande “Strong is the new skinny” i kombination med 10 % kroppsfett och plutmunnar.

Delete på konstant upphasade tröjor över magrutemagar.

Avfölj på selfies på yogaposer, barbiemidjor och silikontuttar.

Bort med poseringsbilder i minimala träningskläder.

Fram för människor som inspirerar, på ett bra sätt! Fram för härliga tjejer & killar som följer sina drömmar, som startar egna företag, reser jorden runt, tar med barnen på äventyrsresor, har grymma jobb, kämpar mot sina mål och som inte lever efter normen utan som lever livet som de själva vill. Kolla in @bucketlife, @sararonne, @pcolese, @cruisingjar, @jessicaclaren @kajsasilow @annelieadventures @erikakitsgolevik @lanttolife @uppochhoppa på Instagram för härlig inspiration!

isklättring

21 comments

    1. Inte jag heller längre! Men det har hänt ett flertal gånger att jag börjar följa någon för en inspirerande bild, för att sedan bli nerspammad med mag- och plutbilder i träningssammanhang.

  1. Klokt av dig att välja bort det som tar energi istället för att det ger, och fantastiskt fint att få kvala in på din inspirationslista. vilket härligt gäng!
    Kram på dig!

  2. Välrutet – även om yogaposer och silikontuttar inte riktigt behöver vara motsatsen till det där med att följa sina drömmar. Man kan ju både och! Men självklart är det hemskt om man hela tiden matas med (den oftast sjukliga) “normen”. Då är det ju bäst att göra slut!

    1. Absolut inte, var och en har sina drömmar (och både yoga och starka magar är bra!). Det är normen jag blir trött på, det är ju inte så ofta man går runt på gymmet med uppdraget linne men det är oftast såna bilder som visas. :)

  3. Jag tycker det är mycket sunt, det du skriver! Jag har också kommit till den insikten för ett tag sen och är trött på sådant som bara tar energi ifrån en och nu istället lägger jag fokus på det som ger, ger och ger massor av energi och inspiration.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close