Fyra timmar i skumpig, varm, tutande buss till Halong bay – enkel väg. Sedan fyra timmar båttur med ett grottbesök och sedan fyra timmar returresa med buss. Och helt klart värt det!

Det är nog ingen reseintresserad som har missat att se bilder från mäktiga Halong bay, den vackra bukten med grönklädda berg som sticker upp som höga kullar ur vattnet. Man kan väl inte säga annat än att båtturen var ytterst turistig, men om man ser bortanför det får man en riktigt häftig naturupplevelse bland naturens egna underverk. Vädret var väldigt disigt och bjöd inte direkt på några bra fototillfällen, men några bilder måste jag iallafall visa.

halong bay sunset tempel i berg floating village halong bay halong bay båttur halong bay

4 Comments

  1. Det är ju bara SÅ vackert där!
    Jag hade också en väldigt dimmig dag när jag var där tyvärr – så jag kan känna att jag bara SÅ måste tillbaka för att se det i bättre förutsättningar… Men samtidigt, måste åka till flera andra ställen först. :)
    Såg på insta att ni är i Laos nu. Så kul att följa med via bilderna!

    • Emmi

      Ja, naturen är så sjukt mäktig! Eller hur, även om platser är vackra kommer de ju längst ner på listan igen efter man har besökt dem eftersom det finns så många fler platser man vill besöka! Laos t.ex. – grymt vackert!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.