People of Apelviken. Nybörjare, freestylechicas & vågsurfdudes. Happiness, ett och annat ofrivilligt flyg och frusna fötter. Fina vindar, folk i alla åldrar, färgglada kites & en och annan backroll. Och ett himla stort älsk på att spendera dagen ute, trots förkylning och icke-kiteande för undertecknad.

Haft en helt underbar helg, trots att jag var alldeles för förkyld för att kitesurfa. Men istället fick jag lite feeling och promenerade runt på stranden med kameran, himla kul att fota lite igen! Hängde i Apelviken i lördags, levde vanlife och käkade hemmagjord spaghetti carbonara & american pancakes i Van the van. Tog en lång sovmorgon, vaknade pigg och träffade Louise som tog kitekurs i Björkäng och fick umgås lite kort med Kalle & Sofie som kom förbi och kiteade en sväng.

Vanlife, kitesurf & outdoor alltså – kärlek!

Vill du använda bilden på dig?

Helt ok om du vill använda bilden i sociala medier – men snälla, inga filter eller andra modifieringar av bilden och se till att du länkar hit till bloggen och till @explorista_se på Insta! :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.