Igår lämnade vi Indien efter drygt tre veckor. Två veckors resande kvar, sedan åker vi hemåt mot vinter, jul & Sverige, ser verkligen fram emot att få andas lite svensk luft igen! Men först, först ser jag fram emot att upptäcka Sri Lanka! Teplantage, vackra stränder, gröna kullar & sist men inte minst: kitesurfa i Kalpitiya!

Lite bilder från den vackra stranden i Goa har jag redan visat, liksom från vår tigersafari i Ranthambhore i Rajastan, och avslutar Indien-vistelsen med att visa er lite bilder från Taj Mahal & Varkala. Får nog bli en linsrengöring när jag kommer hem, har fått massor av fläckar på alla bilder det senaste och har i ärlighetens namn inte haft ork nog att retuschera bort dem. Det är ju bara semesterbilder…

Hur är det med er, så här ett par veckor kvar till jul?

taj mahal soluppgång agra flod och smog indien soluppgång vid taj mahalvarkala beaach lila blommor hundar indien varkala north cliff varkala

6 Comments

 1. Har nästan redan tagit julledigt här, krafterna sjunger på sista versen. Så himla grymma bilder du tar! Jag märkte då inga fläckar :) Grymt att ni har kite kvar att se fram emot. Här är dagsljuset så kort nu att man k sppt hinner rigga innan det mörknar igen :(

  • Emmi

   Skönt! Och så kul med ditt nya! :) Du bor ju också i Göteborg, kanske styra upp en fika när jag är hemma igen?

  • Emmi

   Ja, Indien är väldigt speciellt. Jag kommer nog inte åka tillbaka, men det var häftigt att ha varit där.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.