Happy Sunday! Nu är det tre veckor sedan vi kom tillbaka från vår underbara offpistresa till franska Alperna och jag kan inte låta bli att drömma mig tillbaka.

Pow, sol, skratt, mjöksyretrötta ben. Utmaningar, chill, nya vänner, skidåkningar, hopp, drop & bästa, bästa bergen!

Här kan du läsa om resan och se massor av bilder, och här kan du läsa om hur det var att resa med UCPA till Argentiére.

ucpa offpist ucpa offpistgrupp magisk offpiståkning i argentiere explorista offpist le tour magisk offpiståkning le tour glad explorista offpist och snö snöar i liften picnic i Le tour explorista offpist skidåkare les grands montets fint offpiståk offpistskidåkare Jude guide UCPA

4 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.