sunset surf barcelonaEn riktig höststorm kom in här för någon dag sedan, med riktigt kraftiga vindar. Jag säger ju det, oväder här är riktiga oväder och då måste jag ju bara ge mig ut, älskar ju oväder! Jag drog på mig varma Houdini-hoodien, nya Norröna-jackan och drog upp båda huvorna för att inte bli mer förkyld. Sen begav mig till stranden för att plåta surfare.

Här i Barcelona är det kanske inte världens bästa surf, men nu på sensommaren och hösten verkar den vara helt ok för det är mycket surfare i vattnet. Kitesurf är det sämre med, väldigt få dagar där vindarna ligger onshore och det är inte särskilt långgrunt. Jag har ju precis börjat försöka kitesurfa i Sverige, men har inga grejer med hit just för att kitesurfen inte är så bra här.

Men idag! Både vågsurfare och kitesurfare i vattnet. Neopren, drakar, surfbrädor, selar. Surfare överallt och superfin solnedgång på det – man kan inte annat än att bli sugen! Undrar när jag ska försöka kitesurfa nästa gång…

surfer barcelona surfare kitesurfers kitesurfare kitesurf barcelona surfer surf barcelona surfer paddling surfer surfer surfers on the beach surfer surfare våg tjej surfbräda strand hund surfare i havet surf

10 Comments

  1. Pingback: 8 tips för snygga bloggbilder - fotoskola - ExploristaExplorista

  2. Pingback: Detta får du inte missa i Barcelona! - ExploristaExplorista

  3. Pingback: Äventyrsåret & drömåret 2015 i bilder & länkar - Explorista.seExplorista

  4. Pingback: Hösttankar, julkänsla & konstraster - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.