Yes, äntligen blir det av! En skidresa med UCPA, till kända offpistparadiset Argentière i Frankrike. Ska bli så himla skoj – jag har velat dels åka med UCPA dels lära mig offpiståkning i flera år men inte fått till det, och nu är det bokat!

Vi valde mellan flera olika orter, men förstahandsvalet Val Thorens blev tyvärr fullbokat ett par dagar innan så vi landade på Argentière, grannbyn till Chamonix i Frankrike. Chamonix har jag ju besökt på sommaren, supermysig by och dal, och jag ser fram emot att uppleva både Chamonix & Argentière nu på vintern.

Veckan vi valde heter Ski offpist med inriktningen nybörjare, vilket innebär att man ska ta sig ner överallt i pistade backar på alla nivåer, men vara nybörjare i offpisten. Låter lagom, nu gäller det bara att maxa benträningen de närmsta veckorna innan avresa. Squats, jägarvila, skridskohopp – here we go!

Håller tummarna för massor av pow, bra förhållanden, ett skönt gäng & soliga dagar!

explorista crystal cube serfaus skidor på ryggsäck skidåkning i alperna

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.