Det har varit mycket Åre i bloggen det senaste, tidsinställda härliga tillbakatittar till en superbra helg. Min vecka har varit galet intensiv och det har inte varit mycket energi eller tid över till att blogga om annat – jag har varit i Jönköping & Linköping, träffat vänner, jobbat, skrattat, ätit finmiddagar & lyxat med chokladfondue till frukost. Sprungit i morgonsolen, dragit in ett frilansjobb, blivit tokförkyld, spelat shuffleboard & testat ett escape game i Göteborg. Livet vet ni!

Idag har det varit en lugn söndag med träningsplanering & plantering av tomater & chili (vårkänslor!!), fåtöljmys med nya Women´s Health & en lång promenad. Lite sur är jag eftersom jag hade två planerade löppass som fick stryka på foten, visst blir det alltid så att man blir förkyld när man väl börjar få lite flow i träningen?

Nu längtar jag efter soliga vinterdagar, en kropp fylld med energi & nya löparpass. Håll tummarna för att det blir så nästa vecka! Hur har din helg varit?

chiliodling kniv skärbräda frösådd chiliodling

 

6 Comments

  1. Odlar också chili och myser av söndagslugnet i favoritfåtöljen. Ser fram emot både vårkänslor och växande plantor!

    • Emmi
      Emmi Reply

      Tack! Nee, ibland blir det inte så mycket träning som tänkt men det spelar mindre roll i det långa hela. :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.