explorista snö

Tack för snön, snällt att ni fixade! :)

Underbart att vakna på morgonen när det är helt vitt ute. Började gårdagen med en morgonpromenad i snön innan frukost, flingorna seglade ner mot en helt vit och orörd mark, galet vackert! Så fint att gå när ingen annan har varit ute än, det låg 5-7 cm fluffig snö överallt och Jönköping såg ut som ett fjällandskap. Dessutom hittade jag en fin (icke)snöstjärna på ett brunnslock, kolla nedan. Älsk på snö!

Vi är ju lediga, skolan i Barcelona är avklarad och nu ser jag fram emot att fixa de sista grejerna innan vi flyttar till Serfaus, träffa lite kompisar och umgås med familjen. Behöver komplettera med ett par varma vinterskor – Nike Free är de enda jag har  och de är inte riktigt gjorda för snö… Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag packade ner alla vinterskor och lämnade i flytten till Barcelona?

Dobbar till löparskor, en tjock halsduk, några pocketböcker och ett par sportBHar står på shoppinglistan med så idag blir det en vända på stan.

stjärna i snö

Jag tänkte jag skulle träna ett par pass på Friskis & Svettis här i Jönköping också innan vi drar vidare, det är ju nybyggt och superfräscht. Vet inte hur det är i era städer, men här är Friskis det absolut finaste gymmet med schysst gymdel och härlig stämning. Saknar det i Göteborg, även om Nordic Wellness som jag tränar på där är helt ok det också. Hinner jag idag så hinner jag, annars blir det träning i morgon.

Happiness, snö, ingen stress, skratt, shopping, rörelse och minusgrader sammanfattar de kommande dagarna. Vad ska du hitta på, är du ledig i mellandagarna eller jobbar du?

snövärld taggbuske nike free snö

12 Comments

 1. Hehe! Lätt hänt att inte tänka vinterskor och annat när man flyttar till varmare platser.
  Leva i nuet är också en bra egenskap! Dessutom får du ju shoppa lite, (nästan) alltid trevligt. :-)

  Kram M

 2. Alltid roligt med lite shopping!!
  Här är det ledigt i mellandagarna och vila står på mitt schema :) Imorgon blir det lite shopping även för mig!!
  Kram

 3. Underbart att vintern äntligen är här!
  Hoppas på att det blir längdspår här i Stockholm snart. :)

 4. Åh vad härligt! Jag blev så glad när snön kom till Jönköping igår, men jag kör också i Nike free-skor (kanske inte dem bästa såhär års). Ha det fortsatt fint!

  • Emmi

   Eller hur, det blev så fint! Nike free funkar så länge det inte är massa minusgrader, men nu har jag fyndat ett par vinterstövlar på rean till snöiga dagar. :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.