Jag fyller ju år i slutet av augusti, och kanske är det därför jag alltid älskat sensommaren? Den kommer ju alltid där i sista 10 dagarna i augusti – kvällarna blir lite kyligare, det är mer dagg i gräset och allt är mörkt grönt, liksom sådär mättat.

röda höstäpplen

Den här våren & sommaren har varit extremt stressig på alla sätt, och det blir ju ofta så. Fint väder, semesterveckor, träffa alla och göra allt. Måste ju bada, springa ute i sommarvärmen, grilla iallafall ett par gånger i veckan!

blomma magnus

Vi åkte till Tarifa och kitesurfade, byggde campervan & reste runt i Danmark & Tyskland. Sommaren 2018 levererade ju sjukt fint väder och det har verkligen varit en fantastisk sommar med sena dopp i kvällsolen & långa grillkvällar – men nu är jag redo att landa.

rosa höstanemon

Smygstarta lite höst, dricka en kopp te på kvällen och lägga upp träningsplaner. Höstens fokus blir att hitta rutinen i träningen igen, och satsa på gymmet.

Vinter/vårträningen var ju löpning med #challenge21k som avslutades i april med en halvmaraton, och nu ska det bli skönt att bygga lite välbehövliga muskler igen. Skidsäsongen kommer ju snart!

Vad är ditt fokus i höst?

äppelträd

blomma

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.