Det är magiskt vad lite påtvingat träningsuppehåll kan göra för motivationen! Vill inget annat än att träna, äta bra, röra mig just nu och det är väl just för att jag inte kan. Halsen gör fortfarande ont vilket gör att jag inte riktigt vågar träna än, men jag hoppas på att kunna hinna med ett pass i slutet av veckan.

Längtar efter att fortsätta med mina högintensiva pass i ett par veckor till, för att sedan gå över i en tung period – tunga vikter, färre reps och inte fullt så intensivt som nu. Ska bli skönt! Ser fram emot några löppass också, vädret här går mot höst och temperaturerna sjunker mot 15-20 grader på dagarna – springbart med andra ord!

Har hittat en skön runda på 5 km förresten, utmed strandpromenaden förbi guldfisk-statyn vid Vila Olímpica, runt marinan, ut på en lång vågbrytare/pir och samma väg tillbaka. Så här ser det ut, visst blir man sugen på att springa här?

Har du något bra löpprogram att tipsa om? Behöver lite inspiration så tipsa gärna med en kommentar och länka gärna till bra sidor. På tal om tips måste ni läsa Sofias inlägg om nästa hälsotrend – det här är så bra!

strandpromenad barcelona

lopning-bcn-1

5 Comments

  1. Usch, förstår den där abstinensen! Var sjuk tidigare i höst och var tvungen att vila från träning i tre (!) dagar. Man är aldrig så träningssugen som när man inte får träna ;)

  2. Man blir väldig sugen att springa din 5-runda. Gu så härligt det ser ut!
    Men hoppas verkligen att halsen blir bättre nu! Krya krya!

    • Emmi

      Ja, visst är det sjukt segt. Men halsen blir bättre och bättre, nästa vecka ska jag träna! Skönt för dig att komma igång nu!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.