Måndag igen efter två episka helger på rad – värme, sol & skönt häng! Jag har fått min mountainbikepremiär, shoppat ett par nya Bose-lurar med noise cancelling-funktion för kommande resa till Tarifa & fått rensat ut lite grejer jag inte längre behöver hemma. Flow!

Och, jag måste ju få skryta lite också! För ett par veckor sedan gjorde jag ett frilansjobb för MC-tidningen Motorrad och nu är den ute i butik, det är alltid så himla kul att se sina bilder & texter i tryck Om du vill läsa om resan när vi körde genom 6 länder på 11 dagar så kolla in här!

motorrad touring artikel emmi

Men, till dig som läser så kommer lite måndagstips så missa inte att läsa:

Happy Monday & happy reading!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.