Vi drar till Öland!
Nu rullar vi snart mot Jönköping och vidare till Öland, för en helg av utomhusgrejer, familjehäng, grillning, tältande och avslappning. En helg att bara göra det som faller en in – eller göra ingenting. Bara att få vara ute i naturen, umgås med familjen och kitesurfa, cykla mountainbike, springa, fika och vara. Såna här helger är bra!

pool

Sol & värme – vem njuter inte av värmen?
Alla vaknar till liv lite extra, kvällarna blir längre, man får mer energi och mer lust att hitta på saker. Tomatplantorna växer, folk blir mer sociala, det är enklare att göra utegrejer och dessutom: grillmiddagar ftw!

Energibubbel på max!
Massor av roligt i pipeline, kroppen är pigg och vi har massor av planer. Spännande grejer händer på jobbet, jag har införskaffat lite nya MC-prylar för att preppa för en sommar på hoj och levererat på massor av måsten. Morgonpromenaderna innan jobbet är ljusa, har träffat massor av spännande bekantskaper & träningen är på gång. Energiboost helt enkelt!

Och lite långhelg på det! Vad är dina planer för helgen?

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.