Äntligen, äntligen fick jag åka lite skidor! Min sista skiddag var för 10 månader sen, när vi lämnade Serfaus efter tre månader i backarna. Åhh, vad jag har saknat det!Åre skidåkning i solnedgångUtsikt över Åre Bloggare fotograferar i skidbacken

Direkt när jag kom upp med nattåget till Åre förrförra helgen tog jag mig ut i backarna. På med alla kläder, vandra upp till VM6:an, klicka i pjäxorna i bindningarna och iväg! Det hade snöat och låg 10 cm nysnö i backen, kan det bli bättre?

En grym start på Winter Workation! Vi bodde ju på Holiday club med promenadavstånd till backen och både skidor & liftkort fick vi låna från Skistar, så grymt och helt klart det perfekta stället att ha workation på med härliga inomhusmiljöer, aktiva äventyr runt hörnet och vackra vyer från rummen. MiaShopping & Explorista på skidor

Men, tillbaka till skidåkning! Andra skiddagen var jag skidklädd redan till konferensen på morgonen – allt för att komma ut i tid! Och inte bara jag, utan Mia & Lisa också, och så fort konferensen var slut var vi på väg till liften. Så kul att hänga med tjejer som älskar skidåkning lika mycket som jag och håller ungefär samma tempo!

Efter ett par snöiga timmar blev det stopp i Ullådalsstugan för lunch och fika, och där fick vi trevligt sällskap av Dryden-Daniel. Vi styrde upp att träffa härliga Johanna från outdoorbyrån Systrar i bergen i backen och när det började bli för kallt och solen var på väg ner gav vi oss av neråt igen – sån underbar skiddag & sån energipåfyllnad!

Både Mia & Lisa har skrivit om vår härliga skiddag – spana in deras inlägg!

Skidåkare Völkl skidor Tjejer äter lunch i skidbacken Pistinformationsskyltar MiaShopping på skidor Varm choklad  på skidor

19 Comments

    • Emmi

      Det blev lite kyligt där en stund när det snöade en massa, men det var verkligen en härlig dag!

  1. Underbart! Älskade Åre :) Ser verkligen fram emot min resa upp…. bara några veckor kvar nu haha :)

  2. Pingback: Veckans lista - Explorista

  3. Pingback: Vita, pudriga skiddrömmar - Explorista

  4. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.