Jag har haft en skön helg, inga krav och bara massa roliga små vardagsäventyr. Igår åt vi frukost ute vid Delsjön, i duggregnet ute på en udde. En packad ryggsäck och sköna kläder, en kort promenad. Det behöver inte vara så svårt! För den varma chokladen är godast ute, frukostmackan smakar bättre efter en promenad och de där första pepparkakorna intas bäst i lugn och ro med kärleken.

pepparkakor

delsjön sjö pepparkakor och varm choklad delsjön delsjön liten tall vid sjöVarm choklad hand osprey  sjö

Så, check in the box på den! Har du gjort någon bucket list för hösten? Än så länge har jag hunnit med att springa i mörkret med pannlampa, tända ljus och läsa böcker, planera inför vinterns äventyr och nu då, frukost utomhus.

Vad ska jag göra den här veckan, ska jag hinna med hela listan får jag nog planera lite. Vardagsglögga med vänner, det är planerat på fredag. Utöver det blir det nog utmaningen att “meditera 5 dagar i sträck, morgon och kväll”. Är du med?

3 Comments

  1. Hej! Vilken härlig blogg, hittade just hit och blev superinspirerad av dina fina bilder. Kanske ska ta och göra en bucket list – listor är ju alltid kul!

    • Emmi
      explorista Reply

      Tack! :) Ska kolla in hos dig också! Do it, bucket lists är kul om man känner att man har lust, det behöver ju inte vara några måsten.

  2. Pingback: Like-knapp & så himla mycket bra! - ExploristaExplorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.