Jag älskar ju kontraster, bara kolla löprundan från förra veckan! Det är vår och vinter om vartannat just nu, och jag njuter så av båda delar – alla årstider är bra med rätt kläder & rätt mindset. Och även om våren tar mer och mer mark måste jag ändå visa några härliga vinterbilder till, ett par bilder som jag tog på fotopromenaden med Katta & Sofia den 5 mars.

Ha en skön helg på er – det ska jag ha!

hildas.se & bucketlife.se på skogspromenad skogsväg snö orange hår vinterfågelholk på träd snöig skog och tjärn huggna träd snö snöigt landskap & grått hus gren

2 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.