Tänkte jag skulle ge er en kort uppdatering om var vi är på väg, antar att det inte är helt enkelt att hänga med i svängarna. Hittills har vi besökt Japan (Tokyo & Kyoto), Perhentians (Malaysia), Singapore, Bali, Nya Zeeland, Vietnam, Kambodja och Laos.

Och nu drar vi till Indien med skräckblandad förtjusning. Många säger att Indien är ett land som de känner hatkärlek för – otroligt speciellt, häftigt och vackert men också otroligt intensivt, orättvist och jobbigt på alla sätt. Vår Indienplan är som följer:

New Delhi – Agra (Taj Mahal) – Ranthambhore national park (tigersafari) – Jaipur – Goa – Alleppey – Varkala – Madurai

Efter Indien har vi två veckor i Sri Lanka – en vecka för att upptäcka landet och en vecka för kitesurfing. Sen, sen åker vi hem mot Sverige igen efter 1,5 års äventyr och firar jul!

blue lagoon vang vieng orkidé i träd

 

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.