Alltså brunch, det måste vara den bästa måltiden på hela dagen! Helst efter att man har sovit ut, men ändå gått upp relativt tidigt. Kört en morgonjogg, eller kanske ett snabbt pass på gymmet – och blivit sådär skönt hungrig.

brunchtime

american pancake

nyttig brunch

American pancakes, smoothies, granola & fruktsallad. Färskpressad apelsinjuice, scones & nybakade croissanter. Rostat bröd, äggröra och bacon. Och vattenmelon, våfflor & färska bär. Åhh – jag skulle kunna leva på brunch!

Nu ser jag sjukt mycket fram emot att åka till Tarifa – för här finns några av de bästa brunchställena jag vet, Surla och Café Azul. Längtar!

Tre bra brunchrecept:

Och så… en liten kul fråga: vem i bloggvärlden som inte du känner skulle du gärna bjuda in på brunch?

american pancakes på hög vattenmelon pannkaka med nutella brunch med croissant cupcakes på fat

 

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.