Alltså, jag älskar att göra saker! Älskar när roliga saker avlöser varandra, och den här helgen har varit precis så. Det känns liksom som att helgen är dubbelt så lång då! Den här helgen bjöd på övernattning i vindskydd, hojåka, en grym konsert, trädgårdsfix, grillning, sol, trädgårdsfix & vänner – kan det bli bättre?

explorista motorcykel

I fredags började jag med två timmars after work i solen med en kompis jag inte har träffat på länge. Skratt, snack & high five på grymma prestationer, framtida planer & bara så himla kul att ses.

Sen promenerade jag till Brunnsparken, tog bussen till Saltholmen och färjan till Styrsö. Målet var Styrsö vindskydd, där jag skulle träffa upp Mikaela & ett gäng tjejer från upplevelseplattform Keep Explore för aktiva tjejer i Göteborgsområdet. 

explorista i keps

Vi var sju tjejer som fick en episk kväll i Göteborgs södra skärgård – vindstilla, knäpptyst och ackompanjerat av en superfin solnedgång. Eld, snack & marshmallowsgrillning i många timmar innan vi till sist somnade i vindskyddet. Dagen efter städade vi en strand innan vi tog oss tillbaka till stan – ett inlägg om detta kommer i veckan!

ralf i mustasch

Hem till en solig trädgård och färdig lunch, en powernap och sen iväg på grillfest & femkamp i Lidköping innan kvällens konsert med hårdrocksbandet Mustasch. Grym musik, grym spelning & hemma först vid strax efter 3 på natten.

tulpaner

Idag – låång sovmorgon & frukost i solen med gräs mellan tårna, älskar att kunna gå ut barfota och äta frukost i morgonsolen!

Lite trädgårdsfix, så mysigt nu när det börjar växa i trädgården och allt vaknar till liv. Kvällen & helgen avslutades med två timmars motorcykelkörning ut till Marstrand, det är riktigt fint ute i skärgården och så härligt att köra hoj igen!

Har din helg varit bra?

2 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.