Förra vintern blev det 53 skiddagar…i år har det blivit 3. Jag som älskar skidåkning längtar lite bort från ett grått Göteborg och hade gärna spenderat en vecka eller två i Alperna. Än så länge är inga planer satta inför vintern – men jag är riktigt sugen!

Mina härliga skiddagar i Åre satte igång suget och jag skulle verkligen vilja boka en resa med UCPA. Jag och Mia satt och pratade i liften om just de resorna – hon hade testat deras offroadresor och tyckte de var riktigt bra. Förutom att de är väldigt billiga – du får bussresa, liftkort, hyra av utrustning, mat & guidad skidåkning för 10-12 000 kr för en vecka – så verkar det vara väldigt skön stämning med massor av härliga människor! Val Thorens & Chamonix (där jag har varit på sommaren) är platser jag väldigt gärna skulle åka till!

Offpist och randonné är mina nästa skidmål – vad är dina?

Offpist i Sölden

Trevande försök till offpist i Sölden– med smala pistskidor… Kul var det iallafall!

2 Comments

  1. att testa på att topptura är mitt mål också! snöskoteråkningen har jag liksom bockat av (också ett mål för vintern). :D

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.