Eventkväll med yoga & downhillhelg för tjejer

Just nu har jag massor av spännande projekt på gång och tiden bara springer iväg. Jag tänkte att jag skulle ha fått upp ett inlägg igår – men istället gjorde jag mountainbikepremiär och resten av helgen har spenderats med motorcykelprovkörning inför kommande äventyr och kompishäng i Borensberg hos vänner som snart flyttar utomlands. Och det är väl ändå godkända anledningar att inte få upp inlägg i tid tycker jag?!

I helgen håller jag en inspirationsföreläsning på Kraftbolagets Downhillhelg för tjejer – ett nybörjarläger i downhill med härliga Helena som också höll i det här grymma lägret. Det finns fortfarande platser kvar – passa på att anmäl dig! Hyra av cykel, instruktör, mat, föreläsningar & övernattning ingår och lägret hålls på Vallåsen nu i helgen.

Veckan efter håller jag ihop med Nathalie & Johanna ett kvällsevent för Systrar i bergen i Göteborg– en systerträff med info om sommarens resor till Hemavan, Åre och Monterosa, outdooryoga, mingel med tilltugg och skönt häng med andra outdoorintresserade tjejer! Kanske hittar du en reskompis till nya äventyr? Eventet är den 4/5 kl 18:15 i Slottsskogen (Göteborg) – anmäl dig här!

Dessutom jobbar jag för fullt med webbgrejer åt några företag, redigerar bilder från min senaste fotografering med dansaren Moa och ska dessutom göra om min egen företagssida med ny info, nya bilder och nytt tema. Happy life, busy life!

mtb-emmi

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close