Vill du jobba med mig? Jag samarbetar gärna med företag som passar min profil och föredrar långsiktiga samarbeten där vi gemensamt kan stärka våra varumärken. Mitt företag har varit aktivt sedan 2010 (f-skatt finns) och bloggen har jag drivit sedan 2014. Explorista har en köpstark, nischad målgrupp av både kvinnor och män i åldern 25-54 år med ett stort intresse för vanlife, äventyr, resor och ett aktivt liv.

I’m a digital marketing specialist who transforms data into actionable insights and thrives in the constantly changing and challenging digital world.

Jag en stark projektledare och digital business manager med resultatinriktat affärstänk och internationell erfarenhet som brinner för digitalisering. Jag har ett datadrivet fokus och att leda digitaliseringprojekt, affärsutveckling och team i förändring är några av mina styrkor – tillsammans med att tolka data till praktiskt användbara insikter!

Mitt arbete är alltid resultatinriktat mot ROI/konvertering och jag har bred erfarenhet inom e-handel, digital transformation, SEO, SEM, marketing/brand strategy, influencer marketing, digital annonsering, sociala medier och content. Mer om vad jag jobbar med nu och har gjort tidigare hittar du på LinkedIn och läs mer om mig här.


Anlita mig för…

  • Bloggsamarbeten i form av redaktionellt material/advertorials och bannerannonsering – Några exempel på företag jag samarbetar eller har samarbetat med är Addnature, Craft & Bikester och jag har också ett långsiktigt samarbete som ambassadör för Thule. Samarbeten med casinoverksamhet tackar jag vänligt men bestämt nej till då det inte alls passar med min målgrupp.
  • Strategiarbete / digital konsult – Med lång erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring, projektledning inom t.ex. webbprojekt, digitalisering och olika typer av strategiarbete för digitala/sociala medier & content inom olika branscher hjälper jag dig att sätta vision och mål, och tar fram rätt strategi för att nå hela vägen fram, och kan också hjälpa dig med utförandet av löpande insatser eller korta projekt.
  • Content production / copy / Website design – Jag älskar att skriva och fotografera och med det i grunden skapar jag säljande och varumärkesbyggande innehåll med bild & text, naturligtvis väl anpassat för dina olika kanaler. Exempelvis har jag publicerat flera resereportage i tryckt media, skrivit artiklar för onlinemagasin, byggt och CSS-anpassat webbsidor och tagit fram SEO-anpassade texter för webb.
  • Foto – Kärleken till fotograferandet var det som startade mitt företag 2010 och jag fotograferar och säljer bilder till privatpersoner och företag.

Kontaka mig


PR-policy

Om inlägget är sponsrat eller om jag har fått produkter från företag skriver jag ut det i samband med inlägget. Jag värderar transparens och öppenhet högt då mina läsare alltid ska kunna lita på att det som står i bloggen är mina egna ord och åsikter. Jag tar gärna emot pressprover, men utan garanterad exponering.

Jag  är medlem i nätverken Svenska Resebloggar & Kvinnliga äventyrare.

Cookies & Privacy policy

Min privacy och cookie policy hittar du här. Kort sagt – den här siten använder Google Analytics, WordPress statistics och Hotjar för att samla data om besökarbeteende så att jag kan göra ännu bättre inlägg och en bättre upplevelse för dig som besökare, samt dina uppgifter som namn, e-postadress etc. om du lämnar kommentarer. Du har alltid rätt till att få dina uppgifter borttagna, kontakta mig om du vill att jag raderar din data.


Bilder

Bilderna på bloggen är alltid mina egna om inget annat uppges. Om du vill köpa bilder är du välkommen att kontakta mig och vill du använda en av mina bilder på din privata blogg så är du välkommen att göra detta så länge du först frågar om lov, meddelar mig var bilden kommer att finns och alltid länkar till explorista.se.

Close
Close