Fjärde advent & vinn hårprodukter i lucka 20

gracia

Fjärde advent idag, så mysigt! Här packas och städas det inför morgondagens resa till Sverige och dessutom ska det adventsfikas och gås på restaurang med vänner. Mysigt! Var hos frisören igår och fixade håret och efteråt tog jag en sväng på stan för att inhandla det sista innan vi åker härifrån.

Tänkte avsluta min tid här i Barcelona med mina bästa tips från stan, kolla in ikväll för tips och bilder.

Träningsmässigt har jag valt att ta det lugnt, men ska ta ett sista utegymspass i eftermiddag. Jag går väldigt mycket här i stan och det känns i mina knän, så jag har valt att inte springa något eller träna ben alls utan försöka vila knäna lite. Lite frustrerande är det, särskilt med tanke på att jag inte längre har något gymkort.

Ser dock fram emot att springa på blöta grusvägar i Sverige & jag och sambon kommer köra en veckas gymträning på Friskis & Svettis i Jönköping, ska bli superkul att se deras nya fräscha gym!

fina klängväxter parque ciutadella barcelona

I dagens lucka kan du vinna en inpackning från Keune och ett stylingkit med spray, torrshampo och värmeskydd från Bangerhead.  För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

  • Vad använder du för hårprodukter?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 24 december.

keune keuneeveryday stories julkalender

7 comments

  1. Jag har aldrig testat dessa och skulle gärna göra det! I dagsläget använder jag schampo och balsam från Joiko :)

  2. Visste inte att Bangerhead hade egna produkter, nu vet jag. Nu använder jag schampo och balsam från Scwartzkopf byter ibland provar gärna dessa i lucka 20.

  3. Visste inte att Bangerhead hade egna produkter, nu vet jag. För tillfället använder jag schampo och balsam från Schwartzkopf byter märke då och då. Någon gång blir det en inpackning. Prövar gärna produkterna i lucka 20.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close