Så går det med sommarens bucketlist

buddha

Kommer ni ihåg sommarens bucketlist? Gillar att skriva ner de saker jag vill göra och bocka av efterhand. Titta tillbaka ibland och påminna mig om vad jag vill uppleva, lätt att glömma bort.

Har gjort det mesta på listan redan – mountainbike har jag cyklat i mängder, AIM challenge är bokat men inte genomfört än. Jag har ätit massor av jordgubbar, sprungit i sommarregn  och njutit av solen på altanen.

Några saker är fortfarande inte avbockade. Kitesurf har det varit dåligt med, en kall försommar och en mindre blåsig sommar efter har satt lite paus på kitesurfen. Hoppas på att få till ett par pass innan vi flyttar till Spanien.

Nattbada har jag inte heller gjort, väntar på en riktigt varm natt för att smyga ut på bryggan vid Härlanda tjärn och bada i mörkret. Springa ner i sjön efter ett tufft löppass är inte heller avklarat, förhoppningsvis kommer det de närmsta veckorna!

Vad gör du i sommar?

klematis fat krasse jättedaggkåpa

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close