Kari Traa Rose

everyday stories partner promotionkari traa rose rosa tröja

I ett utskick från Bikester har jag fått en härlig merinoullströja, Kari Traa Rose. Jag gillar verkligen konceptet med merinoull och jag har länge varit nyfiken på Kari Traas underställ. Jag har andra produkter från dem som jag är supernöjd med, de har väldigt fina grejer (älska färg!) och dessutom med bästa endlinen: Wear for nuns and knockouts!

Kari Traa Rose är en 4 vägs-stickad tröja i 100 % merinoull och är gjord av material på 240 g och 180 g på sidorna av kroppen. Tack vare det är tröjan både tjock och varm, samtidigt som den är lite tunnare där man lätt svettas. Den är mjuk, mysig och kliar inte, vilket är en stor fördel eftersom det annars är en risk med ullplagg. Fördelen med ull jämfört med syntetmaterial är att det värmer även när det blir blött, perfekt för underställ som används i aktiva sporter.

kari traa tröja

Och mönstret, kan man något annat än att älska mönstret? Snöstjärnor! Alla som har sett den tycker den är riktigt snygg, mer som en tröja än ett underställ. Jag gillar att den här tröjan har hög krage med halv dragkedja, skönt att kunna öppna upp när man blir varm. I serien finns också en tröja med rund ringning och knappar för den som hellre vill ha det, samt ett par underställsbyxor och alla plagg finns i rosa, blått och grått. Den rosa jag fick är lite gammelrosa med chockrosa sömmar, snygg kombo.

Om 6 dagar flyttar jag till Serfaus för tre månaders skidåkning – ser verkligen fram mot att testa tröjan ordentligt där. Har förhoppningar om vinterlöpning på snö och jag tror att den funkar superbra som lite tjockare löpartröja, kanske som lager två med ett tunnare underställ under och en lite tjockare jacka över. För skidåkningen är tröjan redan självskriven.

Storleken tycker jag är normal och passformen tight, min är medium som de flesta av mina andra kläder. Utöver Rose har norska Kari Traa mängder av snygga kläder för aktiva tjejer och många fler serier i merinoull. Naturligtvis säljer Bikester underställ från flera olika märken, kolla in hela sortimentet här.

Produkten i inlägget är ett PR-utskick från Bikester. Bikester är en e-handel som främst är känd för sitt stora cykelsortiment men också har en hel del produkter för löpning och triathlon. Kan tipsa om att Bikester dessutom har mellandagsrea nu så det kan vara värt att titta in!

wear for nuns and knockouts kari traa rose rosa tröja detalj tröja kari traa rose rosa tröja krage merinounderställ

8 comments

  1. Cool hårfärg! Jag är sugen på en förändring, men fegade ur lite sist och körde klassiska slingor och lite klipp :)

    Är sjukt peppad på dina rapporter från skidsäsongen – vilken drömvistelse!

  2. Så cool i håret! (Och fin tröja, jag tycker dock att min från några år tidigare faktiskt kliar. Borde sälja av den men den är ändå fin! Beslut kan vara svårt!

    1. Tack! Jag har ju inte börjat använda min ordentligt än, men det känns inte som den kliar… vi får väl se hur de funkar när man använder den en hel dag. Får återkomma!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close