Active comfort by Craft

everyday stories partner promotionlöpare craftNi vet en sån där härlig träningsdag, när träningslusten är maxad och endorfinerna rusar under träningspasset? Uppvärmningsjogga någon kilometer, för att sedan köra intervaller. 1 minut, maxa! Känn hur lungorna jobbar, hur svetten rinner och hur skorna slår mot underlaget. 10 sekunder kvar, ta i, snabba fötter!

På uppdrag av Craft visar jag den nya versionen av deras klassiska underställ – Craft Active comfort. 20 miljoner underställ senare lanserar Craft nya understället Active Comfort – som för mig lika mycket är träningskläder som underställ. Dels för det snygga, sportiga utseendet som inte ser ut som ett klassiskt underställ – men också för att det är tunt, tight och transporterar fukt som vilken löpartröja som helst.

craft active comforttröja crafttjejKläderna har tunnare material för bättre fukttransport t.ex. under armar där man svettas mycket och är tjockare över höfterna där vi tjejer ofta fryser. Riktigt skönt att träna och springa i utomhus. Att verkligen använda det som underställ med både lager två och tre över fungerar naturligtvis lika bra, understället sitter tight mot kroppen och breda muddar gör att det sitter på plats. För mig är det viktigt, finns det något värre än obekväma underställ som åker runt under de andra klädlagren?

Fyra intervaller kvar, 30 sekunders vila emellan. Du är väl med? Hjärtat slår, det börjar bli jobbigt. Ta i! Det luktar höst ute, regnet hänger i luften. Snabba ben, starka ben. Totalt kör vi 10 intervaller på en minut, med en minuts vila. Nu kör vi, maxar i 60 sekunder! Spring, snabbare!

tjej active comfortcraft underställSer fram emot att få testa det i skidbacken i vintern, men hittills är jag supernöjd för t-shirten är precis lagom varm att använda som löpartröja nu när det är knappt 20 grader, och den långärmade delen blir bra om ett par veckor. Dessutom finns naturligtvis underställsbyxor och dessutom boxershorts i serien. Craft Active comfort finns i sex färger och kostar 350 kr per del.

Sista intervallen klar, vi joggar ner. Hjärtat slår hårt i bröstet. Men vi är inte klara riktigt än. Tre cirklar, tre övningar kvar. Leendet, endorfinerna. 10 repetitioner av utfall, 10 knäböj, 10 skridskohopp åt sidan, 1 minut planka. Kom igen, nu tar vi i det sista! Sista plankan, 20 sekunder kvar – kom igen! Klar. Ett tufft löppass, en styrkecirkel senare. Det leendet, den känslan. Oslagbar!

utfall

I samarbete med Craft Sportswear.

 

7 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close