Julklappstips för bloggare & fotointresserade

Favorit i repris! Det där med att köpa julklappar är verkligen superkul…eller skitsvårt. Vad ger man till någon vuxen som inte önskar sig något och kan köpa allt själv? Här är ett bra tips till alla bloggare, instagramfanatiker & fotointresserade!

141215: Tittar just nu på en videokurs i äventyrsfotografering med Fredrik Schenholm på Moderskeppet Guld (bilden ovan är lånad från hans hemsida och beskuren, gå in och kolla!). Tänkte jag skulle försöka få lite schyssta skidbilder nu i vinter, perfekt när jag är på skidsemester och är ute i ljuset på dagarna. Just bra fotoljus är man ju inte så bortskämd med på vintern annars… Kanske inte lyckas fånga några vulkaner, men lite skidåkning bör gå!

För er som inte vet så är Moderskeppet en sida som har videokurser, bloggar, utbildningar och böcker om fotografering och bildbehandling. Riktigt välgjort, enkelt att förstå och ständigt nya kurser. En superbra site för alla fotoälskare helt enkelt! :)

Kan skarpt rekommendera en prenumeration på Moderskeppet Guld i julklapp till alla som gillar att fotografera och jobba med bilder. Priser är 99 kr/månad och det är ingen bindningstid utan man kan avsluta när man vill.

Happy christmas!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close