Kitesurf, uteträning & grillmiddagar – welcome May!

Hallå maj – finally here! Jag ser fram emot solvarma eftermiddagar i trädgården, uteträning och kitesurf. Grillmiddagar, massor av gym & weekendresor i Sverige. Vårjacka, en trädgård som grönskar & årets första glass på någon uteservering. Welcome!

April var en bra månad. Jag sprang mitt första halvmaraton, Tjejmilen 21k i Stockholm. Fick en skön helg på Downtown camper med min sambo, träffade vänner och spa:ade på The nest.

Jag skickade iväg ett resereportage från förra sommarens MC-resa till Europa som publiceras inom någon vecka, firade en härlig påsk med familj & 40-årsfest och fick till årets hojpremiär. Och nu i helgen blev det långa promenader & god bruch med en barndomskompis, härligt att få tid att hinna umgås på riktigt!

emmi mountainbike

Maj då? Jag har en bra feeling, det här kommer bli en bra månad. Stort fokus på träning, nu svänger jag om från löpning till gym en sväng för att bygga lite muskler igen – även om löpningen också får hänga kvar.

Jag hoppas på kitesurfpremiär nu, kanske till helgen? Friska vindar, saltvattenrufsigt hår och få ta ut brädan i vattnet. Nästa helg sticker vi till Öland & Haga park, det är en stor kitesurfhelg där och jag hoppas på att få träffa lite kompisar som bor på andra sidan Sverige. Vi packar bilen på onsdag – kites, mountainbikes & tält och sen får vi se var på Öland vi ska bo någonstans. Älsk på friheten!

Helgen efter det kommer Sara på besök med fullpackad aktivitetsbil – det blir garanterat bubbel, skratt & aktiva dagar. Det är en bra grej med bloggen – man lär känna så himla mycket härliga människor! Katta  från Bucketlife skrev ett bra inlägg om digitala relationer för ett par veckor sen, spana in det. 

Vad ska du hitta på i maj?

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close